Innomhus.

Det regner , det regner i tillegg til frisk vind. Ergo er det en 1.mai perfekt for innekos. Deilig og avslappende.

Jeg nevnte i et tidligere innlegg at jeg har kjøpt "ny" go-stol. Fant den på finn.no. En Falcon stol som de andre to jeg har, men denne har høy rygg. Skinnet var ganske slitt i setet, en knapp manglet og et par av knappene var løse. Nå har den vært hos Skinndoktor`n i Stavanger og blitt SÅÅÅ fin.

God som ny og like god å slappe av i som stresslessen. Kan ikke legge ned ryggen, men man har jo sofa!! Dessuten passer fargen bedre inn.

En bolero har forlatt strikkepinnene.

Den ble fin. Strikket i Svale-garn fra Dale. Mønsteret er fra Sandnesgarn, men jeg fant ikke fargen jeg ønsket blandt deres garn.

Mine kjære barnebarn har vært svært aktive i det siste. Vilde sang sammen med et band på Sandnes Brygge for halvannen uke siden. Da stiller farmor gladelig opp må vite. Hun er virkelig god og en flott stemme har hun.  I august flytter hun til Oslo sammen med kjæresten. Han skal studere musikk og hun sang. Akk, de reiser ut en etter en.
Sist lørdag danset Nina i Stavanger på Dansens Dag. Hun danset  modene og stepping. Hun håper på å komme inn på Vågen Videregående til høsten på realfag og dans. Farmor har stor tro på at det går greit.

Ha en fin ukeslutt!!

 

 

 

 

 

 

 

 

13 kommentarer

I gode og onde dager!

01.05.2013 kl.22:31

Så fint...særlig jakken...

farmoringrid

01.05.2013 kl.22:46

I gode og onde dager!: Håper å få mye glede av den i sommer.

synnovesyr

02.05.2013 kl.00:04

Så smart å fikse på stolen så den kan brukes lenger,gjenbruk har jeg stor sans for:) den jakka var skjønn,likte både mønstret og fargen. Så moro med de flinke barnebarna dine,klart det gjør en bestemor stolt:)

Oldemorbloggen

02.05.2013 kl.00:06

Liknade stolar har eg ståande (etter foreldra mine) i kjellaren. Dei er brune, men har ikkje armlener. Visste ikkje at dei heiter falkonstolar. Viss det er du som har strikka den boleroen, må du vera ei dyktig strikkerske, den såg vanskeleg ut.

Grete

02.05.2013 kl.06:14

Fin bolero du har strikket deg :) ja de barna de barna, de er jo bare til låns både barn og barnebarn så må de ut og lufte vingene sine, men så enge de klarer seg bra og kjem hemmat på besøk får vi vel være glad :) eneste bakdelen er vel at vi blir eldre også....

hobbyting

02.05.2013 kl.07:52

Nydelig bolero, kanskje jeg skal prøve å strikke noe sånt nå når den andre strikkingen min er lagt på hylla.

fruensvilje

02.05.2013 kl.08:40

veldig fin gostol og så bra att noen vil ta vare på det andre ikke vil ha.

Likte også boleroen kjempegodt,fint mønster og fin farge:)ellers må du ha en fin dag og lykke til til dine flinke barnebarn

farmoringrid

02.05.2013 kl.19:21

Oldemorbloggen: Falcon stol er en klassiker i norsk møbeldesign. Den ble designet av Sigurd Resell for Vatne Møbelfabrikk på begynnelsen av 70-tallet og var/er unik i forgivingen. Jeg er stolt av stolene mine. Prøv å google Falcon stol skal du se hva du får opp!! Ja, jeg har stikket boleroen. Du imponerte med vinhøna!!! :))

farmoringrid

02.05.2013 kl.19:24

fruensvilje: Det har blitt ganske populært med gjenbruksbutikker nå. God at folk ikke bare kaster for fote. Jeg kjøpte et fint salongbord som jeg malte og det ble riktig flott!

farmoringrid

02.05.2013 kl.19:25

hobbyting: Ja, du får jo bruk for både 2 og 3 sammen samt kast og hele pakka ;))

farmoringrid

02.05.2013 kl.19:28

Grete: Når jeg tenker etter var jeg ikke eldre enn 17 år selv når jeg reiste ut. Det er nå vemodig uansett

farmoringrid

02.05.2013 kl.19:31

synnovesyr: Liker gjenbruk jeg og. Kjøpte en liten nett lysekrone her en dag på gjenbruksbutikken like i nærheten her. Skal ha den i et hjørne i stedet for lampett. Har leitet etter en i messing, men trenden er stål og hvitt så da.....:))

Greta

06.05.2013 kl.14:45

Hei. Stolen din vart kjempefin. Greit å skifte på med godstol og sofa. Det gjør eg. Godstolen til jobb strikk og sofaen til kosestrikk og tv-titting med mer.

Klart farmor stiller opp når barnebarna er med på noe. Det er jo bare kjekt. Ønsker deg ei flott uke videre min venn

Skriv en ny kommentar

farmoringrid

farmoringrid

68, Sandnes

Godt voksen, men fremdeles nysjerrig på livet og andre land og folk. Oppvokst i Ytre Nordfjord.Bor nå i Sandnes. Reist ganske mye rundt på kloden vår. Farmor til en herlig gjeng av begge kjønn. Legger du igjen en kommentar til bloggene mine blir jeg glad.

Kategorier

Arkiv

hits